Ο Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού ΝΔ Νίκος Θεοδωρόπουλος στο Hellenic DNA (Video)

Ο γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού ΝΔ Νίκος Θεοδωρόπουλος καλεσμένος στο Hellenic DNA. Το κανάλι που συνδέει τους Έλληνες της διασποράς με την μαμά Πατριδα.

Ο γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού ΝΔ Νίκος Θεοδωρόπουλος. Βίντεο: Hellenic DNA

H Γραμματεία Ελλήνων της Διασποράς της Ν.Δ, με γραμματέα τον Νίκο Θεοδωρόπουλο, αξιοποιώντας τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές, επιδιώκει να χτίσει γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας με τους Έλληνες του εξωτερικού, προκειμένου όσοι το επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και όσοι παραμείνουν εκτός της χώρας, να μπορούν να στηρίζουν την πατρίδα σε όλα τα επίπεδα, να συνεργάζονται μεταξύ τους, αλλά και να υποστηρίζονται από τη μητρόπολη στις δικές τους προσπάθειες.

Η Γραμματεία Ελλήνων της Διασποράς που αποτελεί μετεξέλιξη της Γραμματείας Οικουμενικού Ελληνισμού, απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες του εξωτερικού για να κάνει τη ζωή, την πληροφόρηση και την επαφή της ομογένειας με την Ελλάδα πολύ πιο εύκολη.

THEODOROPOULOS 2
Ο γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού ΝΔ Νίκος Θεοδωρόπουλος. Photo: Hellenic DNA

Ο Νίκος Θεοδωρόπουλος μοιράζει τον χρόνο του σε δύο τομείς εξίσου σημαντικούς: τη νεοφυή επιχειρηματικότητα και την πολιτική. Έχει επισκεφθεί παραπάνω από 32 πόλεις στο εξωτερικό και βασικός στόχος του, είναι η ενδυνάμωση της γέφυρας μεταξύ των Ελλήνων του εξωτερικού με την Ελλάδα.

THEODOROPOULOS 3
Ο γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού ΝΔ Νίκος Θεοδωρόπουλος. Photo: Hellenic DNA

Ο Νίκος αποφοίτησε με άριστα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου σπούδασε διεθνή οικονομικά, και στη συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Συγκριτική Πολιτική Οικονομία στο London School of Economics της Μεγάλης Βρετανίας.

Eν Χορδαίς & Οργάνοις

Στη Σύρο, την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, με πρωτοβουλία του συνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου, τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και τη συμβολή πολλών φίλων, χορηγών αλλά και της

Read More »