Η συναυλία της Α. Πρωτοψάλτη και του Δ. Μπάση στην Νέα Υόρκη

Μετά την Αυστραλία, και την Ευρώπη, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη περατώνει την παγκόσμια περιοδεία της για το 2023 στην Αμερική!

IMG 8317a
Πρωτοψάλτη-Μπάσης στην Νέα Υόρκη. Photo: Φώτης Καλιαμπάκος

Η περιοδεία της διακεκριμένης Ελληνίδας ερμηνεύτριας, η οποία πρωτοστατεί στην ελληνική μουσική σκηνή εδώ και 48 χρόνια, τελειώνει την περιοδεία της τον Μάιο στην Αμερική όπου θα εμφανιστεί σε 4 πόλεις.

Η Άλκηστις ταξιδεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες μαζί με τον ξεχωριστό και καταξιωμένο ερμηνευτή Δημήτρη Μπάση. Μαζί με μία διεθνή ομάδα σπουδαίων μουσικών θα παρουσιάσουν γνωστά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου, τραγούδια των Θεοδωράκη, Ξαρχάκου και άλλων γνωστών συνθετών αλλά και τα αγαπημένα μας δικά τους.

Η πρώτη συναυλία πραγματοποιήθηκε χθες στο Μανχάτταν.

IMG 8090
Πρωτοψάλτη-Μπάσης στην Νέα Υόρκη. Photo: Φώτης Καλιαμπάκος

Οι διακεκριμένοι ερμηνεύτες χάρισαν ξεχωριστές μουσικές στιγμές με τραγούδια από το ανεξάντλητο ρεπερτόριό τους που έχει αγαπήσει με πάθος όλος ο Ελληνισμός όπου κι αν βρίσκεται.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δήλωσε αποκλειστικά στο Hellenic DNA λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η περιοδεία της στην Αμερική: “H δική μου σκέψη και το δικό μου όνειρο είναι να μεταφέρω την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό μέσα από τα τραγούδια μου, μέσα από τις μουσικές των σπουδαίων μας συνθετών”. Δείτε το βίντεο εδώ.

Οι φωτογραφίες του Hellenic DNA από την χθεσινή πρώτη συναυλία των Πρωτοψάλτη-Μπάση στην Αμερική από τον ανταποκριτή μας στην Νέα Υόρκη, Φώτη Καλιαμπάκο.

Γερμανία. Έλληνες παντού! Ζήτω η Ελλάδα. Η Παρέλαση για την 28η στην Στουτγκάρδη

Με χαρά και περηφάνια πραγματοποιήθηκε η παρέλαση του Ελληνισμού στην Στουτγκάρδη με την συμμετοχή Ελληνικών Κοινοτήτων, συλλόγων, σχολείων από ολόκληρη την Γερμανία. Την παρέλαση άνοιξε

Read More »