Στην Νέα Υόρκη η Υπουργός τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη


Η Υπουργός τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη θα επισκέφθει την Νέα Υόρκη 8 με 13 Φεβρουαρίου όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με στελέχη της αμερικανικής τουριστικής αγοράς, φορείς, θεσμικούς παράγοντες και επιχειρηματίες.

Στόχος του ταξιδιού είναι η εδραίωση της Ελλάδας ως top of mind τουριστικού προορισμού, Αμερικανών ταξιδιωτών και αύξηση των εσόδων προβάλλοντας και ενισχύοντας την τουριστική εικόνα και ταυτότητα της χώρας μας.

Ειδικότερα η κα. Κεφαλογιάννη

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής της η κα Κεφαλογιάννη θα συναντηθεί με εκπροσώπους αεροπορικών εταιριών, τουριστικούς πράκτορες και μεγάλα τουριστικά γραφεία, ενώ θα μιλήσει και σε μεγάλα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης .

Ακόμη θα επεσκεφθεί στις 9 Φεβρουαρίου το Πανεπιστήμιο Columbia, ενώ στις 8 Φεβρουαρίου θα συναντήθει στο Γενικό Προξενείο της Νέας Υόρκης με τον Γενικό Προξενο της Ελλάδος στην Νέα Υόρκη, Ντίνος Κωσταντίνου αλλά και με θεσμικούς παράγοντες της ελληνοαμερικανικής κοινότητας.

Ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Γιώργος Τσούνης, στη 19η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Με 600 τίτλους αμερικανικών βιβλίων και 22 εκδοτικούς οίκους, το Αμερικανικό Περίπτερο στη 19η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, στο κεντρικότερο σημείο του περιπτέρου 13, δεσπόζει

Read More »