Από το πανεπιστήμιο Χάρβαρτν στην Βοστώνη προσκλήθηκε η Κίμ Καρντάσιαν να μιλήσει για το μαρκετινγ ως influencer

H Κιμ Καρντάσιαν έδωσε επιχειρηματικές συμβουλές για μάρκετινγκ  στην Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στο κορυφαίο πανεπιστήμιο της Αμερικής!

Η Κιμ Καρντάσιαν ξεκίνησε την καριέρα της ως βοηθός της Πάρις Χίλτον, αλλά μέσα σε λίγα χρόνια εξελίχθηκε σε μία από τις διασημότερες τηλεπερσόνες, instagrammers και «μούσες» των πιο πολυτελών brand.

Η 41χρονη κατάφερε να κερδίσει μία σημαντική θέση ανάμεσα στις πλουσιότερες επιχειρηματίες στον κόσμο, με την περιουσία της να ξεπερνά τα 1,8 δισεκατομμυρίων και την αξία της εταιρείας της να κοστολογείται στα 3,2 δισεκατομμύρια.

Γι αυτό και κλήθηκε να μιλήσει σε ένα από τα διασημότερα πανεπιστήμια του κόσμου, αυτό του Χάρβαρντ, με τις αντιδράσεις στα social media να ποικίλλουν.

Το θέμα της ομιλίας της, είχε να κάνει με την επιτυχία που σημείωσε η εταιρεία της από το 2019 μέχρι σήμερα.

kardasian harvard
Η Κιμ Καρνάσιαν φωτογραφίζεται με τους φοιτητές του Harvard που παρακολούθησαν της διάλεξή της

Το γνωστοποίησε η ίδια σε ανάρτησή της στο βασικό «εργαλείο» της δουλειάς και του πλούτου της, το Instagram, στο οποίο την ακαλουθούν 342 εκατομμύρια άνθρωποι, γράφοντας:

«Μίλησα στο Harvard στα πλαίσια του μαθήματος HBS Moving Beyond DTC. Μιλήσα για το marketing της εταιρείας μου, τις προκλήσεις και τις μεγάλες επιτυχίες μας.

Άνοιξη στην Ελλάδα. Η ομορφότερη εποχή για να ανακαλύψει κάποιος τις ομορφιές της και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει

Η άνοιξη στην Ελλάδα θεωρείται από πολλούς η ομορφότερη εποχή για να ανακαλύψει κάποιος τις ομορφιές της και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει. Φωτογραφίες: Δημοσιογραφική

Read More »