Στόχος του ΕΟΤ να προβάλει την Ελλάδα σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω της διάσημης πλατφόρμας Netflix

Ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Dimitris Fragakis με την Υπουργό Τουρισμού Olga Kefalogianni, συνάντησαν τον director του Netflix Alexander L και την ομάδα του, στο πλαίσιο μιας πιθανής μελλοντικής συνεργασίας με στόχο την προβολή της Ελλάδας σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω της διάσημης πλέον πλατφόρμας.

Ο ΕΟΤ εκτός από το Netflix επιδιώκει να αναπτύξει στην Ελλάδα τις υποδομές εκείνες που θα καταστήσουν ακόμη ευκολότερη την προσέλκυση μεγάλων εταιρειών παραγωγής όπως είναι η Disney και η Paramount με στόχο να γυρίζονται ταινίες και σειρές εδω.

Η Ελλάδα άλλωστε έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα, όπως η ηλιοφάνειά, φυσικό της κάλλος, ιστορία, πολιτισμός, και τα τελευταία χρόνια τον εκσυγχρονισμό των ευρύτερων υποδομών με ξενοδοχειακές και άλλες εγκαταστάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να αξιολογηθεί από την αρμόδια επιτροπή η αίτηση της εταιρείας «Βασιλικά Θέρμης» για ένταξη του σχεδίου της για την ανάπτυξη κινηματογραφικών στούντιο στο καθεστώς των εμβληματικών επενδύσεων εξαιρετικής σημασίας. Πρόκειται για επενδυτικό σχέδιο προϋπολογισμού 50 εκατομμυρίων, το οποίο προβλέπει την ανάπτυξη έξι στούντιο κινηματογραφικών παραγωγών 30.000 τετραγωνικών μέτρων σε ακίνητο 80 στρεμμάτων στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης.

astypalea island 1920
Όλη η Ελλάδα ένα κινηματογραφικό στούντιο!

THE HELLENIC RELIEF FOUNDATION

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη διανομή τροφίμων από το Hellenic Relief Foundation και την Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση στις εγκαταστάσεις τους στην Αθήνα σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των

Read More »