Ο Μίλτος Τεντόγλου απάντησε στην ακύρωση του 8,40 μ. Κορυφαίος ξανά στον κόσμο, με 8,41 μ.

Πρώτα του ακύρωσαν το άλμα που έκανε στα 8,40 λόγω παπουτσιών. Κατόπιν τους έκραξε και τους είπε «δεν με νοιάζει για το άλμα το κάνω ΟΠΟΤΕ θέλω». Πριν λίγο πήδηξε στα 8,41 και έκανε την κορυφαία επίδοση για φέτος στον κόσμο.

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση στο Instagram, στην οποία εξέφραζε τον εκνευρισμό του για την απόφαση να μην «μετρήσει» το άλμα του στα 8,40 μ., λόγω των παπουτσιών με τα οποία αγωνίστηκε.

Ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε μέρος στο μίτινγκ στίβου του Λιεβέν. Κι εκεί φρόντισε να βρεθεί ξανά στην κορυφή του κόσμου. 

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους βελτίωσε τρεις φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, με 8,32 μ., 8,37 μ. Και τελικά 8,41 μ., «σφραγίζοντας» τη νίκη του στο μίτινγκ του Λιεβέν. Ο Τεντόγλου είχε ένα ακόμη άλμα στα 8,34 μ.- στην τρίτη προσπάθειά του- ενώ δεν έκανε τις δύο τελευταίες, αφού είχε ήδη πετύχει τον στόχο του. 

τεντοοοοο
Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους, βελτίωσε τρεις φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο. Φωτογραφία αρχείου.

Χάος επικρατεί στα αεροδρόμια της Ευρώπης, μετά την βλάβη που που προκλήθηκε στο σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας της Βρετανίας

Το τεχνικό πρόβλημα στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας που προκάλεσε την ακύρωση χιλιάδων εναέριων δρομολογίων και καθυστερήσεις στις πτήσεις από και προς τη Βρετανία τη Δευτέρα

Read More »

Αφιέρωμα στις Ελληνοαμερικανίδες από την Ελληνική Πρεσβεία στην Ουάσινγκτον και την Οργάνωση “Οι θυγατέρες της Πηνελόπης”

Αφιέρωμα στις Ελληνοαμερικανίδες θα πραγματοποιήσει η Ελληνική Πρεσβεία στην Ουάσινγκτον σε συνεργασία με την γυναικεία οργάνωση των ΑΧΕΠΑ, “Οι Θυγατέρες της Πηνελόπης”. Η εκδήλωση θα

Read More »