1000 καλεσμένοι στην καθιερωμένη ετήσια Πρωτοχρονιάτικη Δεξίωση του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου

Μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα και με ένα πολυάριθμο πλήθος προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Hotel, η καθιερωμένη ετήσια Πρωτοχρονιάτικη Δεξίωση του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

NYR6
Με νέα δυναμική στις αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα έγινε η κοπή πίτας από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότεροι από 1000 καλεσμένοι. Το σύνολο σχεδόν του επιχειρηματικού, πολιτικού, διπλωματικού, ακαδημαϊκού και δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας ήταν εκεί.

Στην πετυχημένη εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αµερικανικού Εµπορικού Επιμελητηρίου, κ. Νικόλαος Μπακατσέλος, ο Πρέσβης των Η.Π.Α., κ. Τζόρτς Τσούνης, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης και ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

NYR4
O Πρέσβης των Η.Π.Α, κ. Τζόρτς Τσούνης

Τη νέα δυναμική στις αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα ανέδειξαν στον χαιρετισμό τους και ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και ο Κώστας Φραγκογιάννης.  

NYR5
O Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης

Το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο θα στηρίζει όπως πάντα με όλες του τις δυνάμεις την αισιόδοξη προοπτική για τη χώρα με τις πάντα τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις του, με πρωτοβουλίες που θα δίνουν προστιθέμενη αξία στα μέλη, στην επιχειρηματική κοινότητα και στην οικονομία.

NYR2
O Πρόεδρος του Ελληνο-Αµερικανικού Εµπορικού Επιμελητηρίου, κ. Νικόλαος Μπακατσέλος
Το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο, απένειμε και μια πλακέτα αναγνώρισης στον Χρήστο Σημιακάκη, Διοικητή της 1ης ΕΜΑΚ για τη βαθιά εκτίμηση προς τη μονάδα της ΕΜΑΚ για την αλληλεγγύη και την αυτοθυσία που έδειξαν στην γείτονα χώρα, λίγες ώρες μετά τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία.

Photos: The American-Hellenic Chamber of Commerce