Ο ουρανός πάνω από τη Νέα Υόρκη έχει πάρει γκρίζο χρώμα και ο αέρας μυρίζει έντονα καμένο ξύλο

ΗΠΑ. Ο ουρανός πάνω από τη Νέα Υόρκη έχει πάρει γκρίζο χρώμα και ο αέρας μυρίζει έντονα καμένο ξύλο. Οι ουρανοξύστες της πόλης, που συνήθως διακρίνονται από απόσταση πολλών χιλιομέτρων, σχεδόν εξαφανίστηκαν.

Καπνοσσσσ

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα γενικότερα στην Αμερική όπου ο καπνός από τις φωτιές στον Καναδά «πνίγει» πάνω από δώδεκα Πολιτείες. Στελέχη των υπηρεσιών Υγείας από το Βερμόντ μέχρι τη Νότια Καρολίνα, στην Ανατολική Ακτή, αλλά επίσης και στο Οχάιο και το Κάνσας, στις Μεσοδυτικές ΗΠΑ, κάλεσαν εκατομμύρια κατοίκους να περιορίσουν τον χρόνο που περνούν στο ύπαιθρο.

Η ομοσπονδιακή υπηρεσία αερομεταφορών των ΗΠΑ προχώρησε σήμερα στην ακύρωση πτήσεων από το αεροδρόμιο Λαγκάρντια στην Νέα Υόρκη, λόγω του πυκνού καπνού που έχει κατακλύσει την πόλη από τις δασικές πυρκαγιές στον Καναδά.

Τα μικροσωματίδια που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα μπορεί να προκαλέσουν δυσκολία στην αναπνοή και ενέχουν κινδύνους για την υγεία, προειδοποίησαν.

Όπως φαίνεται και από φωτογραφίες ο καπνός είναι τόσο πυκνός που περιορίζει την ορατότητα σε λίγα μέτρα, ενώ κάτοικοι μιλούν για αποπνικτική ατμόσφαιρα.

καπνοσ

Οι Φωτογραφίες του ανταποκριτή μας στην ΝΥ Φώτη Καλιαμπάκου

DAUGHTERS OF PENELOPE IS A MEMBER OF THE AHEPA FAMILY. GREECE

Η ομιλία του Ύπατου Προέδρου της ΑΧΕΠΑ Δημήτριου Κόκοτα. Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία, στους συνεδριακούς χώρους του Mediterranean Palace Hotel στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το

Read More »