Βασίλης Καρράς: Με δάκρυα και μουσική το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο τραγουδιστή

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Ο βασιλιάς του λαϊκού τραγουδιού, ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες, που με τη χαρακτηριστική βαθιά φωνή του, ξεσήκωνε τους χιλιάδες θαυμαστές του στα νυχτερινά κέντρα και γέμιζε ολόκληρα στάδια, έφυγε από τη ζωή στην αγαπημένη του πόλη, τη Θεσσαλονίκη.

Με δάκρυα στα μάτια, χειροκροτήματα, λευκά λουλούδια και σιγοτραγουδώντας τους στίχους μεγάλων επιτυχιών του, πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε, το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου, τον Βασίλη Καρρά στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, η σορός του οποίου τέθηκε νωρίτερα σε λαϊκό προσκύνημα.

Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή έπειτα από «σκληρή» μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος το Πανελλήνιο και φυσικά την οικογένεια και τους συναδέλφους του.

Λίγο πριν τις 10:00 το πρωί, στην εκκλησία έφτασε και ο αδελφός του αγαπημένου τραγουδιστή. «Δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να πω κάποια κουβέντα. Σας παρακαλώ, σας ικετεύω, δεν έχω κουράγιο να μιλήσω» ήταν κάποια από τα λόγια που κατάφερε να ψελίσσει ο αδελφός του στις κάμερες.

Το «παρών» έδωσαν, επίσης, αρκετοί φίλοι αλλά και καλλιτέχνες που αγάπησαν τη βραχνή και γεμάτη από συναίσθημα φωνή του Βασίλη Καρρά. Μεταξύ άλλων, η Πάολα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Νίκος Βέρτης, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Σάκης Αρσενίου, ο Χρήστος Δάντης και σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρωινού» η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη.