Νέα Υόρκη. Μαγνήτης η Ελλάδα για τον luxury προορισμό. Κορυφαία εκδήλωση προώθησης του Ελληνικού τουρισμού από την Tourism Media & Events

Ψήφο εμπιστοσύνης δίνουν οι αμερικανοί στον ελληνικό τουρισμό πολυτελείας. Το παραπάνω συμπέρασμα κατέδειξε η  κορυφαία εκδήλωση προώθησης του Ελληνικού luxury Τουρισμού στις ΗΠΑ, που διοργάνωσε η Tourism Media & Events στη Νέα Υόρκη, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 στο χώρο εκδηλώσεων-εστιατόριο Κύμα Flatiron στο Μανχάταν.

Συμμετείχαν 14 ελληνικές εταιρείες, περιφέρειες και δήμοι όπου 
συνάντησαν 63 πράκτορες και 6 διακεκριμένους δημοσιογράφους από τις Ηνωμένες πολιτείες.

IMG 6040
Eστιατόριο “Κύμα” Flatiron στο Μανχάταν.

Το event, με αιχμή την αγορά των Η.Π.Α, αποτέλεσε  ένα ακόμη βήμα της Tourism Media & Events, στην κατεύθυνση ενίσχυσης του τουρισμού πολυτελείας της Ελλάδας.

Ενθουσιασμένοι φέρονται να είναι όλοι οι επαγγελματίες του τουρισμού που ταξίδεψαν από την Ελλάδα δεδομένου ότι πραγματοποίησαν άνω των 20 ραντεβού έκαστος. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι αμερικάνοι επαγγελματίες του τουρισμού είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέους προορισμούς και προϊόντα από την ελληνικη τουριστική αγορά. 

IMG 6068
H  κορυφαία εκδήλωση προώθησης του Ελληνικού luxury Τουρισμού στις ΗΠΑ, που διοργάνωσε η Tourism Media & Events στη Νέα Υόρκη

Οπως προαναφέρθηκε διενεργήθηκαν εκατοντάδες ουσιαστικά ραντεβού και σημαντικές συναντήσεις B2B, που έδωσαν  την δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες, για περισσότερη δικτύωση  με εκπροσώπους αμερικανικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό πολυτελείας. 

Η εκδήλωση στις ΗΠΑ για την προώθηση του Ελληνικού luxury Τουρισμού, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ουάσιγκτον, του υπουργείου Τουρισμου και του ΕΟΤ.

Greece NYC Workshop Invite
H πρόσκληση της κορυφαίας εκδήλωσης για την προώθηση του Ελληνικού luxury Τουρισμού στις ΗΠΑ
IMG 6067
Το μενού της εκδήλωσης στο εστιατόριο “Κύμα” Flatiron στο Μανχάταν.
IMG 6070
Στο Eστιατόριο “Κύμα” στο Μανχάταν οι αμερικάνοι επαγγελματίες του τουρισμού είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέους προορισμούς και προϊόντα από την ελληνική τουριστική αγορά. 

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για άρση των περιορισμών στην ψήφο των εκλογέων του εξωτερικού

Το Υπουργείο Εσωτερικών έθεσε σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο με τίτλο «Άρση περιορισμών για την εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογέων του εξωτερικού». Το εν λόγω

Read More »