Στην Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασελάκης. Το πρόγραμμα του

Με ανοιχτές εκδηλώσεις και επισκέψεις στους κόλπους της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, με έμφαση στην Αστόρια και επίκεντρο μια ευρεία κομματική εκδήλωση το Σάββατο το απόγευμα, διαμορφώνεται το πολιτικό πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη στη Νέα Υόρκη.

Αφού ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 19/10/23 η γαμήλια τελετή με τον Στέφανο Κασσελάκη να παντρεύεται τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ στην ειδική για τις γαμήλιες τελετές αίθουσα του δημαρχείου Νέας Υόρκης.

Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης έχει τις ακόλουθες υποχρεώσεις:

1) Παρασκευή 20/10/23
11. π.μ. Ξενάγηση στο Σημείο Μηδέν, όπου έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

2 μ.μ.(τοπική ώρα) Επίσκεψη στο σχολείο του Αγίου Δημητρίου Τάξεις 4-12 και στην Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια

7 μ.μ. (τοπική ώρα) Εκδήλωση-Συνάντηση μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ στις ΗΠΑ με τον πρόεδρο Σ. Κασσελάκη. («Terroir Tribeca», Διεύθυνση: 24 Harrison St, New York στο Μανχάτταν.

2) Σάββατο 21/10/23

5 μ.μ. – 7 μ.μ. Κεντρική Εκδήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. «ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΡΑ – ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» («Κεφαλλονίτικο σπίτι- Κέφαλο». Διεύθυνση: 20-41 Steinway Street , Astoria, NY), Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτικής Συμμαχίας Νέας Υόρκης.

Στην εκδήλωση αυτή, ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι κεντρικός ομιλητής, ενώ αναμένεται σημαντική παρουσία ομογενών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Υόρκη και γειτονικές πολιτείες, που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να είναι παρόντες, προκειμένου να τον ακούσουν.

Τέλος, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να έχει συνάντηση με δημοσιογράφους των ομογενειακών ΜΜΕ και ανταποκριτές για την καθιερωμένη ενημέρωση σχετικά με τη δραστηριότητά του στις ΗΠΑ.

Το Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης Ανακοίνωσε την ίδρυση Διεθνούς Κέντρου Εκπαίδευσης του πανεπιστημίου στην Αθήνα

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ COLUMBIA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ   Την ίδρυση Διεθνούς Κέντρου Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Columbia

Read More »

Νέα Υόρκη. Harvard Club. Η εκδήλωση των ομογενειακών οργανώσεων, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί κανονικά

Αντί του κ. Πρωθυπουργού, στο Harvard Club of NYC, θα παραστεί ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Γεραπετρίτης. Αναχώρησε σήμερα για τη Νέα Υόρκη ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος

Read More »