Η.Π.Α ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 201Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ.

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ, μετά από δύο χρόνια πανδημίας, διοργανωσε παρέλαση  στις 20 Μαρτίου 2022 στην διάσημη Ben Franklin Parkway της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ.

Η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων της ομογένειας για την εθνική γιορτή ανοίξε με την τελετή έπαρσης της σημαίας στο Δημαρχείο της Φιλαδέλφειας, από το Άγημα των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς, που ταξίδεψε από την Ελλάδα στην Αμερική για την 201η επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Την ημέρα της παρέλασης πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον καθεδρικό ναό Αγίου Γεωργίου της Φιλαδέλφειας προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου και στην συνέχεια στις 2.00 το μεσημέρι παρουσία του τιμητικού αγήματος της Προεδρικής Φρουράς ξεκίνησε με παλμό η ενθουσιώδης παρέλαση.

img 1368 orig
img 1367 orig
img 1371 orig

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. O ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 23RD ANNUAL CAPITAL LINK INVEST IN GREECE FORUM

Με κεντρικό θέμα “A New Era – A New Direction for Greece”, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και εξαιρετική συμμετοχή το Ετήσιο Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο23rd Annual Capital Link

Read More »