Νέα Υόρκη. Το 28ο Φειδιππίδειο Βραβείο του Cosmos FM στην Paulette Poulos (Video)

Θερμά συγχαρητήρια στην Paulette Poulos, την Εκτελεστική Διευθύντρια του Leadership 100, η οποία τιμήθηκε με το 28ο Φειδιππίδειο Βραβείο (28ο Phidippides Award for Passionate Advocacy of Hellenism.) Η Paulette Poulos είναι η εκτελεστική διευθύντρια του Ταμείου της «Ηγεσίας των 100» (Leadership 100) Έχει αφιερώσει την επαγγελματική και προσωπική της ζωή στην Εκκλησία και τη φιλανθρωπία.

Η εξαιρετική της υπηρεσία στην Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής είχε ουσιαστική συμβολή σε ολόκληρη την ελληνοαμερικανική κοινότητα και αποτελεί πρότυπο για τις νεότερες γενιές Ελληνοαμερικανών.

IMG 4311 edited
Ο Στέλιος Τακετζής, πρόεδρος του Ιδρύματος GAEPIS, η Paulette Poulos και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Union League Club, στο Μανχάταν, έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Ντίνος Κωνσταντίνου, η σύμβουλος της ALMA Bank, Νάνσυ Παπαϊωάννου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος GAEPIS, αλλά και εθελοντές παραγωγοί του «Cosmos FM».

IMG 4333 edited
Η Paulette Poulos και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Συγχαρητήρια στο Cosmos FM, και για την επιτυχημένη διοργάνωση του Phidippides Award Gala, αλλά και για το αξιόλογο έργο του στην υπηρεσία της ελληνοαμερικανικής κοινότητας και την προώθηση των αξιών του Ελληνισμού εδώ και 36 χρόνια.

Ακολουθεί το βίντεο με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο να μιλά στην επιτυχημένη διοργάνωση του Cosmos FM (Camera: Alex Agisilaou)

«Η Ελλάδα σήμερα αποτελεί περισσότερο από ποτέ ελκυστικό επενδυτικό προορισμό» Χρήστος Χαρπαντίδης, Αντιπρόεδρος της Philip Morris International για την Νοτιοαναλοτική Ευρώπη (Video)

Ο Χρήστος Χαρπαντίδης, Αντιπρόεδρος της Philip Morris International (PMI) για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με τομέα ευθύνης τις 12 χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Κύπρο, Μάλτα, Κροατία,

Read More »

Ουάσινγκτον. Το επίπεδο των διμερών σχέσεων είναι το καλύτερο που έχει υπάρξει. Δηλώσεις Γεραπετρίτη, μετά το πέρας της συνάντησής του με τον Άντονι Μπλίνκεν

Στην Ουάσιγκτον, βρίσκεται ο υπουργός των Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του Άντονι Μπλίνκεν στο πλαίσιο του στρατηγικού

Read More »