Άνοιξη στην Ελλάδα. Η ομορφότερη εποχή για να ανακαλύψει κάποιος τις ομορφιές της και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει

Η άνοιξη στην Ελλάδα θεωρείται από πολλούς η ομορφότερη εποχή για να ανακαλύψει κάποιος τις ομορφιές της και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει. Φωτογραφίες: Δημοσιογραφική ομάδα Hellenic DNA.

Προοοτομμαααγια

Η φύση της αναγεννάται, οι λόφοι και οι κοιλάδες της ζωντανεύουν με όλα τα χρώματα, από βαθύ μωβ μέχρι το φωτεινό κίτρινο των αγριολούλουδων, δημιουργώντας πανέμορφα τοπία που θυμίζουν ζωγραφικούς πίνακες.

Ο καιρός την άνοιξη θα είναι σύμμαχός σας στο ταξίδι. Η θερμοκρασία ανεβαίνει, κάνοντας την επίσκεψη σε ανοιχτούς αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία της χώρας ιδιαίτερα ευχάριστη.

Η Ελλάδα, παγκοσμίως γνωστή για την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά, είναι αυτή την εποχή ιδανική για να την γνωρίσετε από κοντά και σε βάθος από άκρη σε άκρη.

Πτοτομαγιααααα

Επισκεφθείτε οπωσδήποτε την Ελευσίνα, η οποία σας καλωσορίζει ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023, περιηγηθείτε στον αρχαιολογικό της χώρο και απολαύστε μια πληθώρα από εκδηλώσεις στην πόλη της.

Άνοιξη στην Ελλάδα σημαίνει περιπέτειες στη φύση, για κάθε επίπεδο αντοχής! Το ποδήλατο μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας, για την εξερεύνηση τόσο της ελληνικής υπαίθρου όσο και αστικών περιοχών, όπως το Ρέθυμνο και τα περίχωρά του.

Για τους λάτρεις του νερού, προτείνουμε δραστηριότητες όπως ράφτινγκ, κανόε καγιάκ, ποδήλατο νερού, κ.α. στις λίμνες και τα ποτάμια για να ανακαλύψετε ανεξερεύνητες γωνιές στην καρδιά της φύσης.

Δοκιμάστε τα φρέσκα προϊόντα της ελληνικής γης και απολαύστε παραδοσιακά πιάτα, πλούσιες σαλάτες, νόστιμα θαλασσινά, συνοδεύοντάς τα με κρασάκι από τον πλούσιο αμπελώνα της χώρας που κερδίζει διεθνώς πολλές διακρίσεις!

Προττομαγιαα4 1

Ένα από τα θετικά του να ταξιδεύψει κανείς άνοιξη στην Ελλάδα, είναι ότι μπορείς να γνωρίσεις την αυθεντικότητα ενός τόπου, μακριά από την πολυκοσμία του καλοκαιριού, και να βρεις πολύ προσιτές και καλές τιμές, τόσο στη διαμονή, όσο και στην εστίαση. Ο καιρός χωρίς ακραίες θερμοκρασίες και τα πάντα θα είναι δροσερά και καταπράσινα.

Όλα την άνοιξη θα έχουν αναστηθεί από τον λήθαργο του χειμώνα και θα μας καλούν να γνωρίσουμε και να ανακαλύψουμε τους μικρούς παραδείσους της παραδεισένιας πατρίδας μας.

Κλείστε το επόμενο σας ταξίδι και εξερευνήστε την Ελλάδα την Πρωτομαγιά και ζήστε τοπικά έθιμα και παραδόσεις που θα χαραχτούν στη μνήμη σας.

Federation of Hellenic Societies of Greater New York

Η Οµοσπονδία Ελληνικών Σωµατείων Μείζονος Νέας Υόρκης διοργανώνει δύο εορταστικές εκδηλώσεις για της επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821. Στο Bowling Green και

Read More »

H ΠΡΟΣΦΟΡA ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚHΣ ΔΙΑΣΠΟΡAΣ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚH ΖΩH ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚHΣ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ιωάννης Χρυσουλάκης, συμμετείχε με χαιρετισμό του στο επιστημονικό Συμπόσιο που έλαβε χώρα στο Ίδρυμα

Read More »