Μανχάταν. Η HABA, τίμησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Capital Link, Νικόλα Μπορνόζη

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Φωτογραφίες – Ρεπορτάζ, Φώτης Καλιαμπάκος.

Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουνίου, στο διακεκριμένο κλαμπ Union League στο Μανχάταν, ο Σύνδεσμος Ελληνοαμερικανών Τραπεζικών, γνωστός ως HABA, τίμησε τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Capital Link, Νικόλα Μπορνόζη.

Φίλοι, συμπατριώτες, στελέχη μεγάλων τραπεζικών οργανισμών καθώς και μεγάλων χρηματο-οικονομικών οργανισμών, έδωσαν το παρών τους,

Πρόκειται για την τιμητική διάκριση με τίτλο «Executive of the Year», η οποία απονέμεται κάθε χρόνο από την HABA, με σκοπό την αναγνώριση και ανάδειξη στελεχών του ευρύτερου κλάδου, που έχουν να επιδείξουν σημαντική και πολυσχιδή δραστηριότητα.

IMG 1699
Το διακεκριμένο κλαμπ Union League στο Μανχάταν, που ο Σύνδεσμος Ελληνοαμερικανών Τραπεζικών, γνωστός ως HABA, τίμησε τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Capital Link, Νικόλα Μπορνόζη.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ Η “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”

Θέση υπέρ του αγώνα των Ελληνορθοδόξων για θρησκευτική ελευθερία στην Τουρκία έχει πάρει ο Τζον Φέτερμαν που στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ κέρδισε την έδρα στη Γερουσία για την Πενσιλβάνια, εκτοπίζοντας

Read More »