Με έμπνευση από τη χρωματική παλέτα του Ελληνικού ουρανού, οι νέες στολές στη νέα εποχή της AEGEAN (Video) 

Ο στόλος της αλλάζει στολές, ψηφίζει το made in Greece. H Aegean ενισχύει την Eλληνικότητα του προφίλ της.

Σε απόλυτη αρμονία με τη νέα εποχή, οι νέες στολές της AEGEAN έρχονται να εξελίξουν και να ανανεώσουν την εικόνα της Ελληνικής αεροπορικής εταιρίας.

Αντλώντας έμπνευση από τη χρωματική παλέτα του Ελληνικού ουρανού και της θάλασσας, η Zeus+Δione, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και τον σχεδιασμό του Marios Schwab, δημιούργησε μία συλλογή στολών που συνδυάζει την Ελληνική κληρονομιά με τη neo-era φιλοσοφία.

aegean 910x521 1

Tα κομμάτια της συλλογής συνθέτουν ένα πολυσχιδές μοτίβο στην ενδυμασία των πιλότων, των πληρωμάτων καμπίνας και εδάφους. Κλασικές tailored σιλουέτες διανθίζονται με προσεκτικά μελετημένες λεπτομέρειες, γεωμετρικές ασυμμετρίες και γραμμικά στοιχεία που υπογραμμίζουν την δομή των ενδυμάτων.

Στις ανδρικές στολές των πληρωμάτων καμπίνας και εδάφους, γιακάδες χωρίς τα αυστηρά πέτα προσδίδουν μια αίσθηση δωρικής απλότητας, ενώ πρακτικά γιλέκα και κουστούμια διευκολύνουν τις κινήσεις κατά την άσκηση των καθηκόντων.

Aegean new uniforms

Σε μια εποχή όπου η διαφορετικότητα και η συμπερίληψη είναι αναπόσπαστα κομμάτια, οι στολές λειτουργούν τόσο ως ενωτικά στοιχεία της ομάδας της AEGEAN, αλλά ταυτόχρονα και ως μέσο έκφρασης των διαφορετικών προσωπικοτήτων που συνυπάρχουν σε αυτή.

Το νέο look τέλος ολοκληρώνεται με το επίσης ανανεωμένο μακιγιάζ σε συνεργασία με το brand KORRES, με στόχο να αναδείξει τη φυσική ομορφιά του προσωπικού και τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας.