Ν. Ευθυμιάδης. Το μεγαλύτερο τεχνολογικό πάρκο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, θα γίνει στην Θεσσαλονικη

Ν. Ευθυμιάδης: Mέσω του Thess INTEC μπορεί να γίνει προσέλκυση εγχώριων και ξένων επενδύσεων, στην Ελλάδα.

Ο εμπνευστής του πρώτου τεχνολογικού Πάρκου 4ης γενιάς, στην Ελλάδα μίλησε στο Hellenic DNA από το οικονομικό συνέδριο των Δελφών στέλνοντας το δικό του μηνύμα στους Έλληνες της διασποράς στην Αμερική.

Ο Ν.Ευθυμιάδης χαρακτήρισε το Thess INTEC ως “τεράστιο πρότζεκτ με τη δυνατότητα να αλλάξει την οικονομική ιστορία της Ελλάδος

Το Thess INTEC συμπλήρωσε ο πρόεδρος του Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλονίκης, Νίκος Ευθυμιάδης, θα μπορούσε να αποτελέσει έναν βασικό άξονα για την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο οραματιστής Νίκος Ευθυμιάδης στο Hellenic DNA

Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός με διεθνή χαρακτήρα, όπου συναντώνται κάθε χρόνο προσωπικότητες κύρους και πρωτοπόροι από την Οικονομία, την Πολιτική και την Ακαδημαϊκή κοινότητα.

Στόχος του Φόρουμ είναι η σκιαγράφηση ενός ρεαλιστικού πλαισίου στόχων και δράσεων, η αναζήτηση πολιτικών για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων, και η εξεύρεση κατάλληλων λύσεων στα σύνθετα και αλληλεξαρτώμενα ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, η Νοτιοανατολική Ευρώπη και η Ανατολική Μεσόγειος.

Photo – Video: Hellenic DNA

«Η Ελλάδα σήμερα αποτελεί περισσότερο από ποτέ ελκυστικό επενδυτικό προορισμό» Χρήστος Χαρπαντίδης, Αντιπρόεδρος της Philip Morris International για την Νοτιοαναλοτική Ευρώπη (Video)

Ο Χρήστος Χαρπαντίδης, Αντιπρόεδρος της Philip Morris International (PMI) για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με τομέα ευθύνης τις 12 χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Κύπρο, Μάλτα, Κροατία,

Read More »