Μαζί στην Αμερική η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Δημήτρης Μπάσης

Οταν δύο σημαντικές φωνές συναντιούνται το αποτέλεσμα  δεν μπορεί παρά να είναι εκρηκτικό

Η διαχρονική ερμηνεύτρια ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη και ο εξαιρετικός καλλιτέχνης Δημήτρης Μπάσης ενώνουν τις φωνές τους σ ένα πρόγραμμα που πλημμυρίζει από Ελλάδα! 

PROTOPSALTI

Best of Greece ! Τα πιο ωραία τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας με πρωταγωνιστές τους κορυφαίους συνθέτες Μίκη Θεοδωράκη και Σταύρο Ξαρχάκο, και ερμηνευμένα από δύο σημαντικές φωνές . 

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη κυριαρχεί στην μουσική σκηνή περισσότερο από 45 χρόνια και είναι η σπάνια περίπτωση καλλιτέχνη που την ακολουθούν πιστά 3 γενιές ! Εχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μεταφέροντας της ελληνική μουσική και τον Πολιτισμό της χώρας μας με απόλυτη συνέπεια. 

Ο Δημήτρης Μπάσης που ξεκίνησε την καρριέρα του δίπλα της, έχει καθιερωθεί σαν ένας από τους πιο σημαντικούς νεότερους τραγουδιστές που ξεχωρίζει όχι μόνο για την ιδιαίτερη φωνή του αλλά και το ήθος του. 

Η συνάντησή της ‘Αλκηστης με τον Δημήτρη υπόσχεται πολλά, αφού το πρόγραμμα BEST OF GREECE που θα παρουσιάσουν οι δύο σημαντικοί καλλιτέχνες βασίζεται σε γνωστά τραγούδια των σημαντικών συνθετών, χωρίς να αποκλείουν από το πρόγραμμα τους ταλαντούχους της νεότερης γενιάς, ουτε τελικά τα top κομμάτια της προσωπικής τους δισκογραφίας….

Φιλαδέλφεια. Tελετάρχης στην παρέλαση ο Ελληνοαμερικανός πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, κ. Γιώργος Τσούνης

Την Κυριακή, 2 Απριλίου 2023, θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση για την 202η επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στην Φιλαδέλφεια με τελετάρχη τον Ελληνοαμερικανό πρέσβη των ΗΠΑ

Read More »

Η Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία Ηνωμένου Βασιλείου παρέθεσε δείπνο στον κ. Νίκο Χριστοδουλίδη

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης πρόεδρος της Κύπρου επισκέφτηκε την ομογένεια της Βρετανίας, επαίνεσε την ομογένεια για το διαφωτιστικό της έργο και τόνισε ότι προτεραιότητά του είναι

Read More »