Στο Brookline της Μασαχουσέτης ο Κυριάκος Πιερρακάκης με τον Μάικλ Δουκάκη

Ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης συναντήθηκε στο Brookline της Μασαχουσέτης με τον Μάικλ Δουκάκη.

Μάλιστα, ο υπουργός δημοσίευσε κοινές αναμνηστικές φωτογραφίες τους στο Instagram και εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τη συνάντησή τους.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Κυριάκου Πιερρακάκη:

«Είχα την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να συναντηθώ σήμερα στο Brookline της Μασαχουσέτης με τον Μάικλ Δουκάκη, έναν κορυφαίο πολιτικό – υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ το 1988 – και αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό.

Πρωτοπόρος της εποχής του, υπήρξε ο μακροβιότερος Κυβερνήτης της πολιτείας της Μασαχουσέτης κατά την περίοδο του οικονομικού της θαύματος και πρότυπο για την Ελληνοαμερικανική κοινότητα, καθώς προέβαλλε υπερήφανα την κουλτούρα της Ελλάδας, πατρίδας των γονιών του, στην πολυπολιτισμική Αμερικάνικη κοινωνία.

Μιλήσαμε για την εντυπωσιακή στροφή της Ελλάδας έπειτα από μια δεκαετή κρίση σε μια πορεία ανάκαμψης, σταθερότητας και ευημερίας κατά τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια. Τη στιγμή όπου όλα τα κράτη αντιμετωπίζουν μια σειρά από γεωπολιτικές, οικονομικές και τεχνολογικές προκλήσεις, μια συζήτηση με τον Μάικλ Δουκάκη είναι άκρως διδακτική.

Το θετικό και αποφασιστικό πνεύμα πολιτικών όπως ο Μάικλ Δουκάκης μας εμπνέουν να παραμένουμε πιστοί στις δυνάμεις μας και στην επίτευξη του οράματός μας για μια Ελλάδα σε συνεχή πορεία ανόδου».

ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Στο πλαίσιο της επίσκεψης στην Κωνσταντινούπολη για να παραστεί στον  εορτασμό της Ημέρας της

Read More »

Κέντησε πάλι ο Ρόμπερτ Μενέντεζ. Καταπέλτης για την Τουρκία, έσταζε μέλι για τη στρατηγική σχέση των ΗΠΑ με την Ελλάδα και την Κύπρο

Ήταν, ξανά, ένας απολαυστικός Ρόμπερτ Μενέντεζ. Ρήτορας, όπως πάντα, και απόλυτος στις θέσεις του, που βασίζονται πάντα στο Διεθνές Δίκαιο, στο σεβασμό και στην προστασία των

Read More »