Γερμανία. Στο Έσεν, στη γενέτειρα του Όττο Ρεχάγκελ οι Legends 2004, θα αντιμετωπίσουν τους UEFA All Stars

Επίσημα στις 11 Ιουλίου το σπουδαίο φιλικό των Legends 2004 με τους UEFA All Stars στο Έσεν της Γερμανίας.

Κοντά στον Ελληνισμό της διασποράς και την πολύ μεγάλη ελληνική κοινότητα της Γερμανίας, οι Legends 2004, κορυφώνουν τους εορτασμούς για την 20η επέτειο από το έπος της Πορτογαλίας, με σπουδαίο αγώνα στο Έσεν!

Συμπληρώνονται φέτος 20 χρόνια από τη μεγαλύτερη έκπληξη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου σε επίπεδο εθνικών ομάδων και μία από τις σημαντικότερες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού, η οποία ένωσε όλους τους Έλληνες δημιουργώντας ένα αξεπέραστο αίσθημα υπερηφάνειας.

Η κατάκτηση του Euro 2004 αποτελεί ένα ιστορικό ορόσημο, το οποίο οι Legends 2004, πάντα μαζί, πάντα μια ομάδα, γιορτάζουν φέτος με σειρά δράσεων οι οποίες θα κορυφωθούν με την κεντρική εορταστική εκδήλωση: έναν σπουδαίο ποδοσφαιρικό αγώνα στον οποίο θα αντιμετωπίσουν τους UEFA All Stars, μια μεικτή ομάδα αποτελούμενη από θρύλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο αγώνας που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα διεξαχθεί στη γενέτειρα του Όττο Ρεχάγκελ. Μια επιλογή που δεν τιμά μόνο την κληρονομιά του αρχιτέκτονα της επιτυχίας και της ομάδας που δόξασε την Ελλάδα, αλλά μας φέρνει κοντά στον Ελληνισμό της διασποράς και την πολύ μεγάλη ελληνική κοινότητα της Γερμανίας, για να γιορτάσουμε αυτή την επέτειο με τον καλύτερο τρόπο, λίγες μόνο μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του EURO 2024.

Τα εισιτήρια για τον μεγάλο αγώνα είναι ήδη διαθέσιμα στην τιμή των 20 και 40 ευρώ, στα www.ticketmaster.de και www.legends2004.com.

Legennds

Οι πάγοι στις πολικές περιοχές λιώνουν και η στάθμη της θάλασσας ανεβαίνει. Οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής μας επηρεάζει όλους

Η αποψίλωση της περιοχής του Αμαζονίου συνεχίζεται.Η Σύνοδος Κορυφής των 8 παραποτάμιων χωρών του Αμαζονίου που έγινε προχθές δεν κατέληξε σε δεσμευτική συμφωνία για τον

Read More »